info@digidog.fi

Kantarellikurssi

35.00 

Koirilla on hämmästyttävä kyky käyttää nenäänsä ja ne nauttivat leikeistä, joissa voivat hyödyntää hajuaistiaan. Leikin varjolla voitte harjoitella nenän käyttöä ja kun syksy saapuu, pääsette metsään testaamaan kykyjänne! Kurssin tavoitteena on opettaa koirasi löytämään kanttarelleja metsästä.

Kurssilla tarvitaan naksutinta.

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme). Jos ilmoittaudut ennen torstai-aamua, kurssisi alkaa seuraavana maanantaina, jos ilmoittaudut vasta myöhemmin kurssisi alkaa sitä seuraavana maanantaina.
Tervetuloa mukaan!

tuotetunnus (SKU) KT2 Osasto: Brand:

Kuvaus

Kantarellikurssi kesto:

Kantarellikurssilla on 4 intensiiviviikkoa. Kurssilla pääset etenemään seuraavalle viikolle suoritettuasi tehtävät ajallaan (muista antaa viikkopalaute viimeistään lauantaina klo 16 ja seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle viimeistään maanantaina, saat myös ohjaajalta jokaiselle viikolle omat vinkit).

 

Hajutunnistusta (kantarellikurssi) koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu. *

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta, tai Facebook-sivumme kautta viestinä, Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta (ellet erikseen halua niin) ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

KENELLE

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla koiransa kanssa hajutunnistusta tai jatkaa jo aiemmin aloitettua harrastusta.

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.

TAVOITTEET:
Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Kurssit on suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja koirallesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne.

VIIKKOAIKATAULU:
DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta) arvioitavaksi (esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu).

KURSSIN KESTO:
Kurssin kesto on 4 viikkoa. Kurssissa on  neljän viikon intensiivijakso, jolloin sinun on varattava vähintään tunti viikossa aikaa kurssin suorittamiseen koirasi kanssa. Tunti on hyvä jakaa pienempiin osiin, kumpikaan teistä ei jaksa harjoitella intensiivisesti tuntia kerrallaan. Osan tuosta tunnista vie viikoittain tehtävä kartoitustehtävä (viikkopalaute). Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, kurssin asioiden oppimisen kannalta edellä mainittu on minimi.

OLE AKTIIVINEN
Neljän viikon kuluessa saat koirasi kanssa kurssin aiheen mukaiset perusteet (jos olet noudattanut kurssiohjelmaa) ja pystyt jatkamaan koirasi kanssa itsenäisemmin asioiden harjoittelua.