info@digidog.fi

Koiratanssikurssi

35.00 

Kurssin tarkoituksena on johdatella koiratanssin pariin. Tällä koiratanssikurssilla käymme läpi harjoittelun eri vaiheita ja kisaesityksen luomisen perusteita.

Koiratanssi sopii aivan kaikille. Kisoissa arvostelussa otetaan huomioon koiran ikä, rakenne ja rotutyyppi. Koiratanssin pohjana on erilaisia temppuja, joita opetetaan koiralle. Varsinaisesta koiratanssista aletaan puhua, kun temppuja aletaan ketjuttaa ja liikkeeseen yhdistetään musiikki.

Kurssin tavoite on luoda oma esitys, joka videoidaan ja lähetetään kouluttajalle, joka on koiratanssin ylituomari. Kurssin suorittamiseksi tarvitaan mahdollisuus ottaa video ja ladata se esim. Youtubeen (ei tarvitse näkyä julkisesti, neuvomme tarvittaessa),

Lisätietoja lajista: Koiratanssi / Kennelliitto, Tahtitassut

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme). Jos ilmoittaudut ennen torstai-aamua, kurssisi alkaa seuraavana maanantaina, jos ilmoittaudut vasta myöhemmin kurssisi alkaa sitä seuraavana maanantaina.
Tervetuloa mukaan!

tuotetunnus (SKU) KT2 Osasto: Brand:

Kuvaus

 

Katso erään kurssilaisemme loistava video harjoittelusta – tämä ei ole enää pelkästään koiratanssin harjoittelemista, tässä ovat mukana tulevat leffatähdet:

Koiratanssikurssi kesto:

Koiratanssi on intensiivikurssi, jonka kesto on 4 viikkoa. Pääset liikkumaan kurssilla eteenpäin seuraavalle viikolle suoritettuasi tehtävät ajallaan (muista antaa viikkopalaute viimeistään lauantaina klo 16 ja seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle viimeistään maanantaina, saat myös ohjaajalta jokaiselle viikolle omat vinkit).

Koiratanssi koirakoulun verkkokurssilla

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa (viimeistään) maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.  Kurssin lopulla videoit esityksesi ja koiratanssituomari arvioi sen ja antaa vinkkejä eteenpäin. *

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta, tai Facebook-sivumme kautta viestinä, Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta, ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi. HUOM! Sinun ei tarvitse osata muokata videoita tai lisätä siihen musiikkia yms.

Lue lisää koiratanssista ja kouluttajan vinkit täältä.

Lisätiedot

KENELLE

Koiratanssi sopii kaikille. Liikkeet ja temput valitaan itselle ja koiralle sopiviksi.

AIKATAULU

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit.

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.

TAVOITTEET:
Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Kurssit on suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja koirallesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne.

VIIKKOAIKATAULU:
DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta) arvioitavaksi (esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu).

KURSSIN KESTO:
Kurssin kesto on 4 viikkoa. Kurssi toteutaan intensiivikurssina, jolloin sinun on varattava vähintään tunti viikossa aikaa kurssin suorittamiseen koirasi kanssa. Tunti on hyvä jakaa pienempiin osiin, kumpikaan teistä ei jaksa harjoitella intensiivisesti tuntia kerrallaan. Osan tuosta tunnista vie viikoittain tehtävä kartoitustehtävä (viikkopalaute). Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, kurssin asioiden oppimisen kannalta edellä mainittu on minimi.

OLE AKTIIVINEN:
Neljän viikon kuluessa saat koirasi kanssa kurssin aiheen mukaiset perusteet (jos olet noudattanut kurssiohjelmaa) ja pystyt jatkamaan koirasi kanssa itsenäisemmin asioiden harjoittelua.