info@digidog.fi

Joulutunnelmissa

Pikkuhiljaa vuosi alkaa olemaan pulkassa ja katseet kääntyvät ensi vuoteen. Tänä vuonna olimme sekä Lemmikkimessuilla että Voittajanäyttelyssä esiintymässä. Jedi oli oma rento itsensä, se nautti lasten rapsutteluista ständillä ja jaksoi hyvin viedä esitykset loppuun.

Esityksissä oli mukana myös mummokoiramme Rousku, joka kokeneena kisakonkarina otti torkut aina tilaisuuden tullen. Se ei pienistä hätkähdä ja on aina yhtä innoissaan, kun pääsee mukaan.

Rouskun bravuuri esityksissä oli kärpässienten tappaminen eli se loikki innoissaan kaatamaan keilamaisia kärpässieniä. Se oli “piilossa” kevythäkissä ja kurkki sieltä kunnes tuli sen vuoro ja annoin luvan kärpässienten tappamiseen.

Brunon velipoika Ponu poikamies esiintyi rally-toko ja tokonäytöksissä aivan uskomattoman hyvin, jos jotain uuden vuoden lupauksia teen, niin varmaan sen, että annan Brunolle enemmän aikaa ja keskityn myös sen kouluttamiseen. Viikonloppuna olin ihan innoissani, kun se treeneissä tunnisti ja ilmaisi (!!!) hajut ihan oikein. Kukapa olisi uskonut meidän blondista…

Houkutusten highway oli täynnä vastustamattomia houkutuksia, mutta silti Ponun joukkue vei sunnuntaina voiton kisassa! Jedi ja Rouskukin pääsivät varamiehinä joukkueeseen lauantaina ja meidän joukkueemme tuli toiselle sijalle. Olin ensimmäistä kertaa mukana ja täytyy myöntää, että se oli hauskaa!

Ponu on myös kaverikoira, mikä näin joulun alla on hyvä vinkki kaikille, joilla on mahdollisuus osallistua yhteisen hyvän tekemiseen. Kaverikoirat ilahduttavat vierailuillaan vanhuksia, vammaisia ja muita, jotka asuvat erilaisissa laitoksissa. Jos paikkakunnallasi on kaverikoiratoimintaa, mene ihmeessä mukaan.

Näissä tunnelmissa joulun odotukseen, kaikille mukavaa ja rauhallista joulua!

Morrrin blogi