Kurssin tavoitteena on saada koiraan hyvä kontakti ja yhdessä tekemisen iloa. Kurssi sopii kotikoirille ja omistajille, jotka haluavat arjen sujuvan leppoisasti koiran kanssa. Käymme läpi arkitottelevaisuuden perusteita: kuinka saan koiran kuuntelemaan, kulkemaan vetämättä hihnassa, odottamaan käskystä, tuomaan lelun, tulemaan luokse sekä tekemään muutamia hauskoja temppuja.

Rally-toko kurssi johdattelee koirakon Rally-tokon saloihin. Kurssin aikana opit alokasluokan peruskyltit ja voit miettiä, innostaako laji teidät liittymään harrasteryhmään, kisaamaan vai onko teistä vain mukava harjoitella kahden kesken. Voit myös hyödyntää kurssia treeniryhmäsi rinnalla, tehden harjoitteita kotona.

Lisätietoja lajista: 

Rally-toko / Kennelliitto

Rally-toko yhdistys

Kurssin tarkoituksena on johdatella koiratanssin pariin. Käymme läpi harjoittelun eri vaiheita ja kisaesityksen luomisen perusteita.

Koiratanssi sopii aivan kaikille. Kisoissa arvostelussa otetaan huomioon koiran ikä, rakenne ja rotutyyppi. Koiratanssin pohjana on erilaisia temppuja, joita opetetaan koiralle. Harrastus voi aivan hyvin jäädä tälle tasolle, koiraa aktivoidaan opettamalla sille temppuja. Varsinaisesta koiratanssista aletaan puhua, kun temppuja aletaan ketjuttaa ja liikkeeseen yhdistetään musiikki. 

Kurssi perustuu siihen, että lähetät videoita edistymisestäsi. Voit osallistua myös niin, että annat kirjallisen palautteen, mutta videopalautteilla saat kurssista enemmän irti.

Lisätietoja lajista:

Koiratanssi / Kennelliitto

Tahtitassut


Kurssin tavoitteena on opettaa koirasi löytämään kanttarelleja metsästä. Koirilla on hämmästyttävä kyky käyttää nenäänsä ja ne nauttivat leikeistä, joissa voivat hyödyntää hajuaistiaan. Leikin varjolla voitte harjoitella nenän käyttöä ja kun syksy saapuu, pääsette metsään testaamaan kykyjänne! Kurssi soveltuu myös yleisesti hajutunnistuksen alkeiden opetteluun.

Kurssilla tarvitaan naksutinta.

Pentukurssi on tarkoitettu 2-6 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssilla käydään läpi perusasioiden koulutusta sekä pentuajan haasteita kuten sisäsiisteys, näykkiminen ja yksinolo. Kurssilla on eritasoisia harjoituksia, joten kurssi sopii ihan aloittelijoille ja myös niille pennuille, joiden kanssa on tarkoitus kisata myöhemmin.