info@digidog.fi

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

DigiDog Oy (Y-tunnus: 2757521-8)
Oksakarhinmäki 4 F11
02340 Espoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Mirja Ovitz
Puhelin +358 40 510 4005
Sähköposti info@digidog.fi

REKISTERIN NIMI
DigiDog asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt DigiDog-palvelun asiakkaaksi, ostanut www.digidog.fistä palvelun ja tai osallistuu DigiDog-palvelun kurssille tai on tilannut uutiskirjeen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on DigiDog -nettikoirakouun asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös uutiskirjeiden lähettämiseen (jos asiakas on antanut luvan uutiskirjeen lähettämiseen). Tietoja voidaan käyttää Digidogin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Digidogin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Digidogin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista ja ostetuista palveluista
  • Muut tiedot, jotka henkilö on halunnut antaa rekisteriin (esim. koiran tiedot)

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan DigiDog-palvelun käytössä. Tietoja ei luovuteta Digidog-palvelun ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Digidog-palvelun teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille ja sen käyttöoikeus on annettu ainoastaan DigiDog-palvelun tarjoajille. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatussa verkkopalvelussa.