info@digidog.fi

Esiintymässä

DigiDogin tiimi käy myös satunnaisesti esiintymässä erilaisissa tapahtumissa.  Mukana on usein Mirjan koira, venäjänmustaterrieri Jedi. Kantarellinetsinnässä lapset pääsevät puuhailemaan turvallisen koiran kanssa. Sinäkin osaat!

Tule testaamaan etsintätaitojasi Jedi-koiran kanssa, löydättekö kantarellin?Hajutunnistus Jedi
Mihin sinä piilottaisit sienen?  Yritä piilottaa sieni sellaiseen koloon, josta Jedi-koira ei sitä löydä. Jedi on on luvannut olla kurkkimatta, mihin piilotat sienen. Uskotko?

Kuka pääsee Jedin kanssa etsimään?
Samaan aikaan, kun yksi lapsi piilottaa sienen, saatat sinä olla juuri se onnekas, joka pääsee etsijäksi. Muista kääntää selkäsi (Jedi myös!), ettet näe, mihin koloon sieni piilotetaan. Ei saa kurkkia! Kun sieni on piilossa, päästään yhdessä tositoimiin. Löytääkö Jedi sinun avullasi, mihin koloon sieni on piilotettu?

Kuka Jedi on?
Jedi on 4-vuotias venäjänmustaterrieriuros. Jedi on esiintynyt useissa erilaisissa tapahtumissa ja monen ikäisten lasten kanssa.

 

Mistä kantarellinetsinnässä on kyse?
Hajutunnistuskurssi kantarelinetsintäKoirilla on hämmästyttävä kyky käyttää nenäänsä ja ne nauttivat leikeistä, joissa voivat hyödyntää hajuaistiaan. Tapahtumissa Jedi on mukana ja esittelee taitojaan hajutunnistuksessa – yhdessä mukaan tulevien lasten kanssa.

Jos teillä on kotona oma koira, voitte leikin varjolla harjoitella kotona ja omassa arjessa yhdessä koiran nenän käyttöä, ja kun syksy saapuu, pääsette metsään testaamaan kykyjänne kantarellin etsinnässä! DigiDog järjestää mm. kantarellikursseja nettikoirakoulussa.

 

Onko sinulla jokin tapahtuma, johon esim. kantarellinetsintä sopisi mukaan? Ota yhteyttä paivi.silventoinen@digidog.fi ja kerro lisää!

Terveisin Jedi ja DigiDog-tiimi