info@digidog.fi

Arkitottis

35.00 

Kurssin tavoitteena on saada koiraan hyvä kontakti ja yhdessä tekemisen iloa. Kurssi sopii kotikoirille ja omistajille, jotka haluavat arjen sujuvan leppoisasti koiran kanssa. Käymme läpi arkitottelevaisuuden perusteita: kuinka saan koiran kuuntelemaan, kulkemaan vetämättä hihnassa, odottamaan käskystä, tuomaan lelun, tulemaan luokse sekä tekemään muutamia hauskoja temppuja.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kivaa kotikoiralle kurssit sopivat hyvin sinulle ja koirallesi, vaikket haluaisikaan harrastaa tavoitteellisesti. Kurssit on tarkoitettu koirasi ja sinun arkesi piristämiseen ja mukavien asioiden yhdessä tekemiseen

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme). Jos ilmoittaudut ennen torstai-aamua, kurssisi alkaa seuraavana maanantaina, jos ilmoittaudut vasta myöhemmin kurssisi alkaa sitä seuraavana maanantaina.

Tervetuloa mukaan!

tuotetunnus (SKU) KT2 Osasto: Brand:

Kuvaus

Arkitottis -kurssin kesto:

Arkittottis on intensiivikurssi, jonka pituus on 4 viikkoa. Pääset etenemään kurssilla seuraavalle viikolle suoritettuasi tehtävät ajallaan (muista antaa viikkopalaute viimeistään lauantaina klo 16 ja seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle viimeistään maanantaina, saat myös ohjaajalta jokaiselle viikolle omat vinkit).

Arkitottista koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu. *

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta, tai Facebook-sivumme kautta viestinä, Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta, ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

KENELLE

Kurssi sopii kaikille kotikoirille, joiden arjen tottelevaisuus kaipaa pientä hiomista. Kurssi toimii myös koiran ja omistajan suhteen parantamisessa yhdessä tekemisen myötä.

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.

TAVOITTEET:
Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Kurssit on suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja koirallesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne.

VIIKKOAIKATAULU:
DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta) arvioitavaksi (esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu).

KURSSIN KESTO:
Kurssin kesto on 4 viikkoa. Kurssissa on neljän viikon intensiivijakso, jolloin sinun on varattava vähintään tunti viikossa aikaa kurssin suorittamiseen koirasi kanssa. Tunti on hyvä jakaa pienempiin osiin, kumpikaan teistä ei jaksa harjoitella intensiivisesti tuntia kerrallaan. Osan tuosta tunnista vie viikoittain tehtävä kartoitustehtävä (viikkopalaute). Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, kurssin asioiden oppimisen kannalta edellä mainittu on minimi.

OLE AKTIIVINEN:
Neljän viikon kuluessa saat koirasi kanssa kurssin aiheen mukaiset perusteet (jos olet noudattanut kurssiohjelmaa) ja pystyt jatkamaan koirasi kanssa itsenäisemmin asioiden harjoittelua.  Kurssin loputtua käy kouluttajan kanssa lävitse, miten ja millä kurssilla sinun kannattaa jatkaa harjoittelua kanssamme.