info@digidog.fi

Pentukurssi

35.00 

Pentukurssi on tarkoitettu 2-6 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssilla käydään läpi peruskoulutusta, kuten luoksetulo ja istuminen. Sosiaalistamiseen liittyviä harjoituksia ja pentuajan haasteita kuten sisäsiisteys, näykkiminen ja yksinolo.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme).
Tervetuloa mukaan!

tuotetunnus (SKU) KT2 Osasto: Brand:

Kuvaus

Pentukurssi kesto:

Online  koirakoulun pentukurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan (muista antaa viikkopalaute viimeistään lauantaina klo 16 ja seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle viimeistään maanantaina, saat myös ohjaajalta jokaiselle viikolle omat vinkit).

Pentukurssi koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat (annat palautteen ja kerrot edistymisestänne) ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt pentusi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu. *

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta, tai Facebook-sivumme kautta viestinä, Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta (ellet erikseen halua niin) ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

Lisätietoja

Kurssi sopii kaikille koiranpennuille ja omistajille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että voit harjoitella sillä tasolla, jolla pentusi jo on.

Hinta / maksaminen

Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.

TAVOITTEET:
Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Kurssit on suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja pennullesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne.

VIIKKOAIKATAULU:
DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta) arvioitavaksi (esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu).

KURSSIN KESTO:
Kurssin kesto on 4 viikkoa, jotka ovat intensiiviviikkoja. Varaa vähintään tunti viikossa aikaa kurssin suorittamiseen koirasi kanssa. Tunti on hyvä jakaa pienempiin osiin, kumpikaan teistä ei jaksa harjoitella intensiivisesti tuntia kerrallaan. Osan tuosta tunnista vie viikoittain tehtävä kartoitustehtävä (viikkopalaute). Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, kurssin asioiden oppimisen kannalta edellä mainittu on minimi.

OLE AKTIIVINEN:
Neljän viikon kuluessa saat koirasi kanssa kurssin aiheen mukaiset perusteet (jos olet noudattanut kurssiohjelmaa) ja pystyt jatkamaan koirasi kanssa itsenäisemmin asioiden harjoittelua.  Kurssin loputtua käy kouluttajan kanssa lävitse, miten ja millä kurssilla sinun kannattaa jatkaa harjoittelua kanssamme.