info@digidog.fi

Rally-tokokurssi

35.00 

Rally-Toko kurssi

Kurssi johdattelee koirakon Rally-Tokon saloihin, opitte alokasluokan peruskyltit ja voit miettiä, innostaako laji teidät liittymään harrasteryhmään, kisaamaan vai onko teistä vain mukava harjoitella kahden kesken. Voit myös hyödyntää kurssia treeniryhmäsi rinnalla, tehden harjoitteita kotona.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

DigiDog verkkokursseista löydät rally-tokon alokasluokan kurssin (eli ”rally-tokon alkeiskurssi”), kurssille voit osallistua vaikkapa kokeillaksesi onko tämä oma lajinne, hakea vinkkejä jo alkaneeseen harrastukseen tai hyödyntää kurssin tehostamaan muuta harjoitteluanne. Kurssi on rakennettu niin, että voit aloittaa ns. perustasolta ja jos edistyt koirasi kanssa hyvin kurssin aikana, pystyt siirtymän kurssille omien tavoitteidesi mukaisesti haastavampiin harjoituksiin ja päinvastoin.

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme).
Tervetuloa mukaan!

tuotetunnus (SKU) KT2 Osasto: Brand:

Kuvaus

Rally-tokokurssi kesto:

Rally-toko -kurssi on intensiivikurssi, jonka pituus on 4 viikkoa.

DigiDog – koirakoulussa edetään kurssinomaisesti, rally-toko -kurssi on nettikurssi ja saat jokaisen viikon alussa maanantaina (usein jo aiemmin) materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että annat palautteen viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta*) arvioitavaksi (esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu).

Mitä on rally-toko?

Rally-tokosssa tärkeintä radalla ja treeneissä on hyvä kontakti ja iloinen suoritus. Rally-Toko on kiva koiraharrastuslaji, joka sopii kaiken ikäisille ja -kokoisille ja -rotuisille koirille ja ihmisille. Koiraa saa ohjata sekä sanallisesti että käsimerkein ja kehuminen on sallittua myös kilpailuissa.

Rallytoko sopii todella hyvin yhteistyön ja kontaktin parantamiseen ja hyväntuuliseen aktivointiin ja opettamiseen. Harjoittelu onnistuu myös kotona ja lenkeillä. Kilpailemaan tähtäävien on hyvä harjoitella vaihtelevissa paikoissa häiriön alla (muut koirat, ihmiset jne).

Rally-toko luokat

Rally-tokossa on neljä eri tasoista luokkaa: alokas- (ALO), avoin- (AVO), voittaja- (VOI) ja mestariluokka (MES). Alokasluokan tehtävät suoritetaan niin, että koira on hihnassa (hihna löysällä) ja muissa luokissa koira on vapaana. Kilpailuissa hyväksytty tulos on vähintään 70 pistettä maksimipistemäärän ollessa 100 pistettä.

Virallisissa kilpailuissa alokasluokka on tarkoitettu vähintään 10 kuukautta täyttäneille koirille, jotka eivät ole vielä saaneet kolmea hyväksyttyä tulosta alokasluokasta. Kun kolme hyväksyttyä (minimissään 70 pisteen) suoritusta on alokasluokasta saanut, on siirryttävä seuraavaan luokkaan. Rally-tokossa kisaamista voi käydä kokeilemassa myös erilaisissa epävirallisissa kilpailuissa tai harrastaa lajia ihan omaksi ja koiran iloksi.

Rally-tokon kyltit

Rallytokossa suoritetaan radalla erilaisia kylttien määrittelemiä tehtäviä. Kokonaisuudessaan alokasluokkaan kuuluu 31 erilaista tehtävää (monet variaatoita toisistaan) ja radalla niistä suoritetaan 10–20 kpl. Tehtäviä on 3-5 metrin välein. Tehtävät voivat olla esimerkiksi suunnan muutoksia, pujottelua, asentojen vaihtoa, kiertämistä yms. DigiDogin rallytoko-kurssilla opetellaan kaikki alokasluokan kyltit ja liikkeet ja oman tasonne mukaisesti valitset, miten haastavalla tasolla tehtäviä suoritatte.
Rally-tokosta tuli Kennelliiton hyväksymä virallinen koemuoto Suomessa 1.5.2014.

Lisätietoja lajista: Rally-Toko / Kennelliitto ja Rally-Toko yhdistys.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

 

Lisätiedot

KENELLE

Rally-tokokurssi sopii kaikille, jotka haluavat testata lajia ja opetella rally-tokon alkeet (alokasluokka). Kurssi sopii myös sinulle, joka haluat ohjattua lisätreeniä esim. harrasteryhmän tapaamisten välissä.

Hinta / Maksaminen

Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electorilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.

TAVOITTEET:
Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Kurssit on suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja koirallesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne.

VIIKKOAIKATAULU:
DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta*) arvioitavaksi (esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu).

KURSSIN KESTO
Kurssin kesto on 4 viikkoa. Kurssi on suunniteltu neljän viikon intensiivikurssiksi, jolloin sinun on varattava vähintään tunti viikossa aikaa kurssin suorittamiseen koirasi kanssa. Tunti on hyvä jakaa pienempiin osiin, kumpikaan teistä ei jaksa harjoitella intensiivisesti tuntia kerrallaan. Osan tuosta tunnista vie viikoittain tehtävä kartoitustehtävä (viikkopalaute)  Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, kurssin asioiden oppimisen kannalta edellä mainittu on minimi.

OLE AKTIIVINEN
Neljän viikon kuluessa saat koirasi kanssa kurssin aiheen mukaiset perusteet (jos olet noudattanut kurssiohjelmaa) ja pystyt jatkamaan koirasi kanssa itsenäisemmin asioiden harjoittelua. Kurssin loputtua käy kouluttajan kanssa lävitse, miten ja millä kurssilla sinun kannattaa jatkaa harjoittelua kanssamme.