info@digidog.fi

Tietoa kursseista

Kurssin aikataulu

Kurssit aloitetaan pääsääntöisesti joka maanantai (tiedotamme nettisivuillamme mahdollisista muutoksista).  Jos et ole varma, mikä kurssi sopisi sinulle ja koirallesi parhaiten, laitathan viestiä kouluttajallemme Mirjalle hyvissä ajoin ennen kurssien alkamista.

DigiDog - nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit.

Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia, toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta) arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.

 

Kurssin kesto

Kurssi on 4 viikon intensiivikurssi,  jolloin sinun on varattava vähintään tunti viikossa kurssin suorittamiseen yhdessä koirasi kanssa (kartoitustehtävät eli viikkopalautteet /harjoitukset/treenit). Kumpikaan teistä ei jaksa harjoitella intensiivisesti koko tuntia, on aika hyvä jakaa pienempiin osiin. 

Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, mutta kurssin asioiden oppimisen kannalta tuo edellä mainittu tunti/viikko on minini. Kun neljä viikkoa on kulunut olette koirasi kanssa saaneet kurssin aiheen mukaiset perusteet (noudatettuasi kurssiohjelmaa) ja pystytte jatkamaan itsenäisemmin harjoittelua, omien tavoitteiden mukaisesti.

Kun olet käynyt neljän viikon kurssin, käy kouluttajan kanssa lävitse tavoitteesi ja miettikää, millä kurssillamme teidän kannattaa jatkaa.

 

Ryhmät ja lähtötaso

Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Tästä syystä kurssilla pääsee eteenpäin viikko kerrallaan, vain antamalla viikkopalautteet ajallaan - näin kouluttaja antaa juuri sinulle ja koirallasi sopivat vinkit etenemiseen. Koirakoulun verkkokurssit ovat DigiDog online -koirakoulussa sellaisia, että ne sopivat nettiopetukseen.

Kurssit on siis suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja koirallesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne. Kurssien sisällöstä löytyy sopivaa harjoitusta oli tavoitteenasi koiran arjen piristäminen tai kisoihin valmistautuminen.'Jos kurssin aikana haluat siirtyä tasolla ylöspäin tai alaspäin, se onnistuu helposti. Saat halutessasi myös lisätehtäviä. Pyrimme muokkaamaan jokaisen kurssin kurssilaisten näköisiksi - muista siis olla aktiivinen!

Kouluttaja

Kouluttaja vastaa kysymyksiin niin Moodlen kautta kuin sähköpostitse, aina niin nopeasti kuin se vain on mahdollista. Jos et vielä ole kurssillamme, etkä ole aivan varma, mikä kurssi sinulle ja koirallesi olisi paras - ota yhteyttä.

Kouluttajamme Mirja on toiminut mm. koiratanssituomarina (myös Suomen Kennellitton ylituomari vuodesta 2010 lähtien), agilitykoulutusohjaajana ja TOKO-koulutusohjaana. Myös kaverikoira- ja rescuetoiminta ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. 

Kouluttajastanne Mirjasta löydät lisää tietoja täältä.

ONKO NETTIKURSSILLA HELPOMPAA?

Jos haluat olla tekemättä mitään, se saattaa onnistua helpommin nettikurssilla (tosin tässä vaiheessa kerromme jo, että pyrimme haastamaan sinut ja siksi kurssilla materiaalit annetaan vain, jos itse annat palautteet ajallaan)  Jos haluat oikeasti oppia yhdessä koirasi kanssa, nettikurssi mahdollistaa paljon oikean kouluttajan opastuksessa. Nettikurssi vaatii sinulta omistajana hieman enemmän, sillä kun kouluttaja ei näe sinua ja koiraasi, joten joudut itse asettamaan itsenäisemmin omat tavoitteesi, ja peilaamaan omaa ja koirasi toimintaa. Nettikurssi myös antaa enemmän juuri samasta syystä, omien oivallusten kautta oppiminen on parasta oppimista.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua, jotta ehdimme tehdä kurssilaisille tunnukset virtuaaliseen oppimisympäristöön Moodleen. Verkkokaupassamme  käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja myöhemmin myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Moodle & Facebook

MOODLE
Kurssimateriaalit löytyvät moodlesta. Mikä sitten on moodle? Moodle on ns. avoimen lähdekoodin virtuaalinen oppimisympäristö, mikä on käytössä ympäri maailman. Suomessa Moodlea käyttävät mm. lukuisat ammattikorkeakoulut ja yliopistot. Et tarvitse mitään erillisiä sovelluksia tai ihmeellisyyksiä - kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys ja laite, jolla pääset nettiin, se riittää.

FACEBOOK

Kaikille avoimen Facebook-sivumme löydät täältä - kannattaa käydä tykkäämässä, niin saat aina parhaat vinkit ja tiedot.